Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 5 aug 2019
Leestijd: 1 minuut

Man opgepakt na livestream mishandeling kind

Een 27-jarige man is dit weekend in Leiden opgepakt voor mishandeling van een achtjarige jongen. Beelden ervan waren te zien via een livestream in een Facebookgroep. De politie kreeg daar meerdere meldingen uit het hele land over en wist het adres te traceren waar de jongen werd vastgehouden.

Digitale opsporing

Het politieteam digitale opsporing achterhaalde het adres op basis van enkele voorwerpen die in de livestream te zien waren. De politie trof in het huis in Leiden de verdachte en het slachtoffer aan. De achtjarige jongen, een familielid van de verdachte, is opgevangen door ambulancemensen. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De jongen krijgt professionele hulp.

De verdachte heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man opgepakt na livestream mishandeling kind
Sluiten