Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 24 aug 2019 / 14:59 uur

Man dood na melding mogelijk zedendelict Assen

In Assen is zaterdagmiddag een man om het leven gekomen nadat hij was mishandeld. Dat gebeurde in een speeltuintje aan de Iemstukken, een straat in een woonwijk. Vijf omwonenden zijn opgepakt. Volgens de politie waren de vijf op de man afgegaan omdat ze hem verdachten van een zedendelict.

Onzedelijke handelingen

De politie kreeg tegen 13.00 uur een melding over een man op het veldje die onzedelijke handelingen zou uitvoeren met een kind. Agenten gingen daarop af, maar inmiddels bleken ook vijf mannen uit de omgeving ernaartoe te zijn gerend.

De man, een Assenaar, is dusdanig mishandeld dat reanimatie niet meer mocht baten.

Onderzoek

De politie heeft de vijf mannen aangehouden. Ze zitten vast. De politie onderzoekt nu wat er tussen de vijf en het slachtoffer is voorgevallen, maar ook bekijkt ze de melding van het mogelijke zedendelict.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man dood na melding mogelijk zedendelict Assen
Sluiten