Metro
Metro Nieuws 23 aug 2019 / 10:45 uur

Laatste twee deelnemers Expeditie Robinson bekend

Vanaf zondag 1 september kun je weer genieten van een nieuw seizoen van Expeditie Robinson, waar zo’n twintig BN’ers met elkaar de strijd aangaan op de Filipijnen. Er waren al heel wat deelnemers bekend gemaakt, maar nu weten we ook eindelijk wie de laatste twee zijn! Binnenkort kun je ook Roy Donders (stylist, mede bekend van zijn trainingspakken) en Berdien Stenberg (fluitiste) volgen op het tropische eiland, waar ze ingewikkelde opdrachten moeten voltooien.

Laatste twee deelnemers Expeditie Robinson bekend!
Roy Donders wordt onthuld als deelnemer van Expeditie Robinson. /Amarins de Boer

Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver nemen, voor het eerst samen, de presentatie op zich. Kaj Gorgels volgt Dennis Weening op, die werd ontslagen door RTL.

Uiteenlopende groep

Aan het twintigste seizoen van Expeditie Robinson doen nog een hoop andere BN’ers mee. Van YouTuber naar acteur naar verslaggever en een volkszanger: het is een enorm gevarieerde groep. Veel namen zul je al kennen, zoals Frank van der Lende, Kalvijn, Rob Geus, Tim Coronel, Thomas Berge, Akwasi en Kim Kötter.

Maar er zitten ook wat minder bekende, maar wel up and coming, mensen tussen. Denk bijvoorbeeld aan Rijk Hofman, Dionne Slagter, Fien Vermeulen, Eva Koreman en Shary-An Nivillac. Verder kun je Jaap van Deurzen, Anita Heilker, Mariana Verkerk, Yvette Broch, Eva Cleven en Hugo Kennis verwachten op je beeldscherm. En, heb je al een idee wie er gaat winnen? Of wie juist niet?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Laatste twee deelnemers Expeditie Robinson bekend
Sluiten