Metro
Metro Nieuws 9 aug 2019 / 15:42 uur

Knuffel met ‘verborgen camera’ een onschuldig gebaar

Woensdag liep een gezin over een rommelmarkt in het Zeeuwse Zuidzande, toen hun kind (2) een knuffelbeer van een onbekende man kreeg. Toen ze de beer later nog eens goed bekeken, zagen ze dat er een camera en microfoon in verstopt zat. De lens zat in de neus. De politie heeft echter net bekend gemaakt dat zowel de camera als de microfoon niet werkt, en het dus een volstrekt onschuldig gebaar was.

Ook heeft de politie met de mensen die de knuffelbeer gaven, gesproken. Die waren zich van geen kwaad bewust. In de beer zat inderdaad een soort babyfoon, maar de kabels daarvan waren doorgeknipt.

‘Gewoon een leuk cadeau’

Naast deze onderzochte knuffel, hebben de gevers nog vier knuffels uitgedeeld. Naar eigen zeggen wilde ze kindjes gewoon een leuke knuffel cadeau doen. Ontvangers van de andere knuffels hoeven zich dus geen zorgen te maken dat hun kind via een verborgen camera bekeken wordt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Knuffel met ‘verborgen camera’ een onschuldig gebaar
Sluiten