Metro
Metro Nieuws 29 aug 2019 / 18:49 uur

Karma: auto van inbreker wordt gestolen

Karma’s a bitch, dat merkte deze Amerikaanse man wel. Terwijl hij hard aan het werk was, werd zijn auto gestolen. Hard aan het werk betekende voor deze man overigens het leegroven van een winkel.

Surveillancebeelden

Op een vroege zondagmorgen kreeg de politie van Kennewick, Washington, een melding binnen van autodiefstal. De eigenaar van het voertuig had de politie gebeld omdat zijn pick-up trick zou zijn gestolen,schrijft KEPR. Volgens de politie had een man door dat de eigenaar de sleutels op de stoel had laten liggen en ging hij ervandoor met de auto.

Bij het bekijken van de surveillancebeelden ontdekte de politie dat de eigenaar van de auto zijn truck had verlaten omdat hij druk bezig was met het bestelen van de zaak aan de overkant. De man wordt gezocht voor een ‘fijn’ babbeltje op het politiebureau.

https://www.youtube.com/watch?v=RrOH3Dgvcp0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Karma: auto van inbreker wordt gestolen
Sluiten