Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 6 aug 2019 / 09:17 uur

K3 in de zevende hemel met YouTube-record

K3 is een gelukkig trio: hun hitsingle 10.000 luchtballonnen werd op YouTube meer dan 30 miljoen keer bekeken. Een record volgens Studio 100, het Vlaamse bedrijf waar de dames aan verbonden zijn.

Meest bekeken

Hanne, Marthe en Klaasje zijn nu verantwoordelijk voor het meest bekeken Nederlandstalige nummer van een Belgische artiest ooit. 10.000 luchtballonnen verscheen in 2015 en is de eerste single in de nieuwe samenstelling van K3. Na een zoektocht in het tv-programma K3 zoekt K3 namen Hanne, Marthe en Klaasje de plaats in van Karen, Kristel en Josje.

Het drietal viert al een paar dagen feest. Afgelopen weekeinde kregen de meiden namelijk een gouden ticket voor 100.000 bezoekers voor de 20 jaar K3-tournee. „Bedankt aan iedereen die is komen kijken en aan iedereen die nog komt kijken in Nederland!" schrijven ze op hun Instagram.

Het is dit jaar precies twee decennia geleden dat K3 doorbrak met Heyah Mama en dat wordt gevierd met een uitgebreid verjaardagsconcert. Na shows in België is Nederland vanaf eind deze maand aan de beurt.

Reageer op artikel:
K3 in de zevende hemel met YouTube-record
Sluiten