Metro
Metro Nieuws 31 aug 2019 / 14:54 uur

Hotelmanager ziet vader van meisje aan voor pedofiel

De politie in de Engelse stad Nottingham heeft een bijzonder pijnlijke blunder meegemaakt. Een team van vier politieagenten deed een inval bij een hotelkamer, waarvan ze dachten dat er een pedofiel met een 13-jarig meisje sliep. Tijdens de inval bleek de man echter de vader van het meisje.

Dit overkwam de 58-jarige amateur-dj Jon Coupland. Hij werkte deze week in Nottingham en zijn dochter vond het leuk om met haar vader mee te gaan. Maar toen de twee incheckten in het hotel ‘The Jury Inn’, ging het mis. De hotelmanager had bij de politie melding gedaan van een ‘verdachte man’ met een jong meisje. Niet veel later stonden er vier politieagenten en de hotelmanager in zijn kamer.

‘Walgelijk’

Op Facebook schrijft Coupland dat hij het hier niet bij laat zitten: „Mijn dochter is erg emotioneel en gestrest na deze walgelijke daden van zowel The Jury Inn als de politie. Ik zal doen wat ik moet doen om haar te beschermen tegen deze kwaadaardige schoften. Bedankt voor de steun!"

Een politiewoordvoerder zegt tegenover de Nottingham Post„De agenten waren snel op het doorgegeven adres en hebben toen vastgesteld dat het kind veilig was en dat er geen overtredingen zijn begaan. Nottinghamshire neemt het welzijn van kinderen erg serieus en zal gehoor geven aan iedere melding van het volk.” Het hotel wilde geen commentaar geven.

IS THIS WHAT A 13 YEAR OLD LITTLE GIRL SHOULD BE CONFRONTED WITH ON A DAY OUT WITH HER ONLY PARENT….SURROUNDED BY 4 POLICE OFFICERS ???

Gepostet von Jon Coupland am Freitag, 30. August 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hotelmanager ziet vader van meisje aan voor pedofiel
Sluiten