Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 11 aug 2019 / 11:00 uur

Fan breekt neus maar ontmoet wel held Mo Salah

Geluk bij een ongeluk voor een 11-jarig Brits jongetje. Hij en zijn broertje wisten niet wat hen overkwam toen ze hun held, de Liverpoolspeler Mohamed Salah, voorbij zagen rijden. Ze renden al zwaaiend achter de auto aan toen één van de jongetjes tegen een lantaarnpaal aan knalde en zijn neus brak. Salah zag het ongeluk gebeuren en stapte meteen uit.

En dan sta je ineens oog in oog met je idool. Die bloedende gebroken neus was de jonge Louis Fowler al snel vergeten. „Mo verontschuldigde zich en toonde zich heel meelevend”, vertelt stiefvader Joe Cooper aan Sky Sports.

De spits van Liverpool had in zijn achteruitkijkspiegel gezien dat het jochie tegen een lantaarnpaal aanrende en kwam meteen kijken of hij in orde was.

Dankbaar

Salah poseerde voor foto’s met beide broertjes waarna het jongetje met de gebroken neus naar het ziekenhuis werd gebracht.

Zowel de ouders van de broertjes als de jongens zelf zijn Salah erg dankbaar. „We willen Salah ook ontzettend bedanken. De jongens voelden zich gelijk veel beter. Mo is een topgozer. Een wereldster die niet had hoeven stoppen, maar we zijn zo dankbaar dat hij het toch deed.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fan breekt neus maar ontmoet wel held Mo Salah
Sluiten