Metro
Metro Nieuws 31 aug 2019 / 18:30 uur

Enorme drugsvangst blijkt te bestaan uit taartmix

Engelse agenten dachten een enorme hoeveelheid aan drugs gevonden te hebben op het Gatwick vliegveld, maar de vork bleek toch even anders in de steel te zitten.

Wit poeder

Maar liefst 25 zakken met wit poeder trof de politie aan, schrijft The Guardian. Dan is het natuurlijk makkelijk om snel conclusies te trekken. De agenten troffen het poeder aan in een koffer van een medewerker van een vegan pizzeria. Na het testen van het witte poeder, bleek het echter toch echt om taartmix te gaan.

Stukje taart

„De ingrediënten zijn snel weer herenigd met de eigenaar", luidt het politierapport. De eigenaar van de pizzeria was vooral blij dat de agenten zo soepel waren met het witte poeder en bedankte de politie voor hun medewerking. En beloofde ze ook gelijk een stuk taart als ze in de buurt zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Enorme drugsvangst blijkt te bestaan uit taartmix
Sluiten