Metro
Metro Nieuws 28 aug 2019 / 11:58 uur

Dunkin’ Donuts vanaf september in supermarktschappen

Goed nieuws voor liefhebbers van Dunkin’ Donuts! De van oorsprong Amerikaanse keten gaat een samenwerking met Jumbo aan. Voortaan koop je Dunkin’ dus gewoon in de supermarkt.

Voorverpakt

Dunkin’ Donuts heeft inmiddels 21 filialen door heel Nederland en gaat nu dus een samenwerking aan met Jumbo. De donuts komen voorverpakt in zo’n 670 filialen van Jumbo in de schappen te liggen. Ze zijn vanaf september verkrijgbaar in verpakkingen van twee of vier stuks.

„We kijken uit naar deze mooie samenwerking met een van de grootste supermarktketens van Nederland, waardoor we aan Jumbo-klanten onze donuts kunnen verkopen”, aldus Nabil Besali, CEO van Dunkin’ Netherlands.

Populaire smaken

De meest populaire smaken komen in de schappen te liggen, waaronder Boston Kreme, Cocoa Hazelnut, Cheesecake Crumble en Strawberry Sprinkle. In de verpakkingen met drie donuts zitten combinaties van de smaken Strawberry Sprinkle, Boston Kreme en Cheesecake Crumble. In de vier-stuks verpakkingen zitten alle smaken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dunkin’ Donuts vanaf september in supermarktschappen
Sluiten