Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 13 aug 2019

Droombaan: je hond kan hotelcriticus worden

Heb je een hond en ben je een reisfanaat? Dan kun je je twee liefdes binnenkort misschien wel combineren. De website Hotels.com is namelijk op zoek naar nieuwe hotelcritici. Niet de menselijke vorm, maar honden worden in de watten gelegd door hotels in de hoop op een goede review.

Zware taak

Met de campagne wil de website op zoek naar de meest huisdiervriendelijke hotels in de wereld. Je hond hoeft deze hondenbaan niet alleen te vervullen, de baas mag namelijk ook tien nachten slapen in de hondenvriendelijke hotels.

De reden dat de hotels met speciale hondenbehandelingen en hondensuites worden uitgelicht, is het toenemend aantal diervriendelijke hotels in de afgelopen tijd. Volgens de website zijn er in de afgelopen twee jaar 62 procent meer huisdierenhotels bijgekomen. Je dier parkeren bij de opvang is dus lang niet altijd meer nodig.

Influencer

Om zeker te zijn dat het ook goede hotels zijn, moeten ze natuurlijk worden getest. Hond en baas zijn daarom uitgenodigd om te controleren of bedden, voorzieningen en catering voor beide een beetje acceptabel zijn.

Natuurlijk heeft elke campagne een belangrijke influencer nodig, zo ook deze campagne. Niemand minder dan internetsensatie Dolly Pawton mag reclame maken voor de ludieke actie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Droombaan: je hond kan hotelcriticus worden
Sluiten