Metro
Metro Nieuws 17 aug 2019 / 17:42 uur

Deel Amerikanen draagt hele week zelfde ondergoed

De dag beginnen met een schone onderbroek, dat is hoe de meeste mensen het aanpakken. Toch doen ze het in Amerika een stukje anders. Uit onderzoek van onderbroekenmerk Tommy John blijkt dat 45 procent van de Amerikanen weleens hetzelfde stuk ondergoed voor twee dagen of langer aanhoudt.

Dertien procent van de ondervraagden houdt gerust dezelfde boxer of string de hele week aan, schrijft USA Today. Volgens Tommy John is dat bij mannen zo’n 2,5 keer vaker het geval dan bij vrouwen.

Er is eigenlijk bar weinig kennis over wát er nu precies in de onderbroekenla ligt. Zo doet bijna de helft van de Amerikanen minstens een jaar met hetzelfde onderbroekkie. Nog eens 38 procent heeft geen flauw idee hoe lang ze het oudste exemplaar al hebben liggen.

Het onderbroekenmerk laat nog een aantal tips achter voor de mensen die het niet zo nauw nemen met schoon ondergoed. „Het is cruciaal om de ondergoed ieder halfjaar tot jaar te updaten. Daarmee zorg je ervoor dat je beschermt bent tegen infecties en gezondheidsrisico’s." Volgens het merk moeten vooral vrouwen voorzichtig zijn, omdat ze meer risico lopen dan mannen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deel Amerikanen draagt hele week zelfde ondergoed
Sluiten