Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 7 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

WK-finale Oranjeleeuwinnen ook op festivals te zien

Fans van de Oranjeleeuwinnen die zondag een festival bezoeken, hoeven niks te missen van de waarschijnlijk super spannende WK-finale. Op verschillende festivals is de finale, waarin Nederland het opneemt tegen de Verenigde Staten, namelijk te zien.

Zo kun je op Down the Rabbit Hole in het Gelderse Beuningen, Wish Outdoor in Beek en Donk en op Muze Miss in Oss de finale volgen via een groot scherm. Ook de bezoekers van We Are Electric Weekender in Boxtel kunnen de wedstrijd via een groot scherm volgen.

Samen kijken

„Zeker in deze tijd heeft vrijwel iedereen genoeg MB’s en bereik om de wedstrijd op de mobiel te bekijken, maar dan krijg je duizenden mensen die ieder voor zich zitten te kijken", zegt organisator Paul Brouwer.

Het rondreizende theaterfestival De Parade, dat vanaf vrijdag tot en met volgende week zondag neerstrijkt in het Westbroekpark in Den Haag, heeft eveneens besloten de finale uit te zenden. Dat gebeurt onderin de Theatertoren, zegt de woordvoerster van De Parade.

Zo hoef je, waar je op deze bijzondere dag ook bent, niks te missen van de Oranjeleeuwinnen. De WK-finale wordt zondagmiddag vanaf 17.00 uur gespeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.