Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 17 jul 2019 / 11:09 uur

Vrouw valt uit flat te pletter tijdens sekspartij

Een vrijpartij kan het begin betekenen van een nieuw leven. Een vrouw uit Rusland is echter om het leven gekomen doordat ze tijdens de seks naar beneden viel.

De 30-jarige had samen met haar partner tijdens het bedrijven van de liefde de vensterbank bij een van de ramen van hun appartement in Sint-Petersburg opgezocht. Daar ging het er zo wild aan toe, dat ze op een gegeven moment beiden naar beneden vielen.

Weer aan het feest

De 29-jarige man wist de val te overleven, omdat hij op de vrouw viel. Hij zou zover heen zijn geweest dat hij zonder blikken of blozen haar bloedend achterliet en terugkeerde naar de flat, waar ze even daarvoor aan het feesten waren.

Getuigen zagen het gebeuren en schakelden de politie in. Toen de agenten arriveerden troffen ze de vrouw dood aan. Op het moment dat ze verhaal wilden gaan halen bij de naar binnen gevluchte man werden ze bekogeld met onder andere een dweil.

Tv gooien

Volgens getuigen had het koppel vlak voordat de seks van start ging al een tv naar buiten gegooid. Volgens The Daily Mail onderzoekt de politie of er sprake is van een moord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw valt uit flat te pletter tijdens sekspartij
Sluiten