Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 23 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Vermiste werknemer 10 jaar klem achter de koeling

In het Amerikaanse Iowa is onlangs een wel heel verontrustende ontdekking gedaan. Tien jaar geleden verdween daar de 20-jarige Larry, werknemer van een lokale supermarkt. Ondanks meerdere speurtochten, werd er nooit een spoor van Larry teruggevonden.

Totdat, tien jaar later, bouwvakkers tijdens de renovatie van de No Frills Supermarkt, een gruwelijke ontdekking deden. Na het verwijderen van de koelinstallatie en de beplating daarvan, vonden zij resten van een mensenlijk lichaam.

Rare dingen

Aan de hand van het DNA van zijn ouders kon worden vastgesteld dat het inderdaad gaat om Larry Ely Murillo-Moncada.

Larry verdween in 2009 van de aardbodem. Volgens zijn ouders was hij ergens opgewonden over en liep hij op blote voeten de sneeuw in. CNN meldt dat hij volgens zijn vader en moeder wel vaker rare dingen deed, mogelijk onder de invloed van medicijnen.

Een ongeluk

Naar alle waarschijnlijkheid is Larry de supermarkt binnengegaan en is hij de ruimte boven de koelinstallatie ingeklommen, waarna hij mogelijk door een gat in de vloer naar beneden is gevallen. Daar kwam hij klem te zitten in een brede pijp en kon hij vervolgens niet over de lawaaiige compressors heen schreeuwen.

Vooralsnog beschouwt de politie de zaak als een ongeluk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.