Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 23 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Vermiste Canadese tieners worden verdacht van moord

Ze werden vermist, maar nu lijkt het er stilaan op dat ze niet gevonden willen worden. Twee tieners die spoorloos verdwenen in Canada, worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van drie mensen.

Ongeïdentificeerde man

De autoriteiten zeggen dat Kam McLeod (19) en Bryer Schmegelsky (18) gevaarlijk kunnen zijn en mogelijk hun uiterlijk hebben veranderd, zo bericht omroep CBC. De auto van de twee vrienden is eerder brandend teruggevonden op zo’n 2 kilometer van het lichaam van een ongeïdentificeerde man.

Daar blijft het niet bij. Het duo wordt ook in verband gebracht met de dood van de Australische toerist Lucas Fowler en zijn Amerikaanse vriendin Chynna Deese. Zij zijn doodgeschoten in British Columbia.

Beste vrienden

De vader van Schmegelsky zei eerder dat de twee elkaar al kennen sinds de basisschool en ‘beste vrienden’ zijn. Ze werkten na hun middelbare schooltijd een paar weken bij Walmart, maar dat beviel niet. Daarom vertrokken ze volgens hem om iets beters te vinden.

„Ze zijn gewoon kinderen op avontuur. Het zijn goede jongens", zei de vader maandag. De jongens werden toen nog gezien als vermisten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.