Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 25 jul 2019 / 08:50 uur

Politie Rotterdam: Ren niet weg, het is te heet!

De temperatuur kan donderdag oplopen tot 40 graden en bij zulke tropische temperaturen wil je je natuurlijk zo min mogelijk inspannen. Zo ook de Rotterdamse politie. En om het werken met de warmte wat dragelijker te maken, is een opmerkelijk verzoek gedaan.

Geen achtervolgingen te voet

Op Twitter schreef de Politie Feijenoord het volgende bericht: „Huishoudelijke mededeling. Ivm het weer doen wij geen achtervolgingen te voet. Verzoek is dus om niet weg te rennen als we roepen dat je moet blijven staan. Als de temperatuur onder de 20 graden zakt, doen we weer graag mee."

Of het echt gaat helpen… dat is nog maar de vraag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie Rotterdam: Ren niet weg, het is te heet!
Sluiten