Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 8 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Peuter overleden na val uit raam cruiseschip

Er heeft zich een tragisch ongeval voorgedaan op een cruiseschip: een peuter is uit een raam op de elfde verdieping gevallen en overleden. Volgens de lokale krant Primera Hora zou de grootvader haar als onderdeel van een spelletje uit het raam hebben laten bungelen. Toen zou het meisje uit zijn handen zijn gevallen.

De Freedom of the Seas – het cruiseschip – was net aangemeerd in de haven van San Juan in Puerto Rico, daar deed ook het ongeval zich voor. Het slachtoffer werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar hulp mocht niet meer baten. De lokale website Primera Hora stelt dat het meisje uit de Verenigde Staten kwam en op vakantie was met haar ouders, oudere broer en opa en oma.

De cruise kwam net, na zeven dagen, op zijn einde. De vakantiegangers hadden de eilanden Saint Lucia, Barbados en Antiqua bezocht.

Tragisch ongeval

Na het ongeluk is de politie een onderzoek gestart; camerabeelden zijn bekeken en passagiers werden ondervraagd. Er wordt niet uitgegaan van kwaad opzet.

„Het was een tragisch ongeval”, aldus Elmer Román, hoofd van de Openbare Veiligheid. „Als onderdeel van een spelletje liet hij haar door het raam bungelen. Maar toen is ze uit zijn handen gelipt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.