Metro
Metro Nieuws 11 jul 2019 / 10:35 uur

Natte boel: man springt met 68.000 euro in de Maas

Bij een mislukte ontsnappingspoging in Rotterdam is een man met 68.000 euro op zak de Maas in gesprongen. De politie stond namelijk voor zijn neus en hij had geen (goede) uitleg voor de vele briefjes die hij bij zich had. Dus hij zag maar één uitweg: de rivier in.

De man is alsnog opgepakt, het briefgeld ligt nu te drogen op het politiebureau. Het is nog niet bekend waarom de man zo’n groot bedrag contant op zak had.

Extra werk

De politie kon er zelf ook wel de lol van inzien en twitterde over het voorval. „Wat doe je als je 68.000 euro op zak hebt, dit niet kan uitleggen en de politie voor je neus staat? Een man aan de Prins Hendrikkade zag nog maar 1 uitweg. Met het geld sprong hij het water in", aldus de Rotterdamse politie.

Wel heeft de politie er wat extra werk aan overgehouden. Alle briefjes moesten namelijk één voor één uitgestald worden om zo te kunnen drogen. Het lijkt te gaan om briefjes van vijftig, dus dat zouden ruim 1300 briefjes moeten zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Natte boel: man springt met 68.000 euro in de Maas
Sluiten