Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 8 jul 2019

Misdrijf bij meisje (18) uit Epe wordt uitgesloten

Het lichaam dat de politie zondagmiddag in het water aan de Middendijk nabij het Gelderse Oene aantrof, is het 18-jarige meisje uit Epe, dat sinds zaterdagochtend werd vermist. De politie gaat ervan uit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten.

Onderzoek

Dat het lichaam van het vermiste meisje is, kon de politie zondagavond melden nadat er ter plaatse lang onderzoek was gedaan. De weg en het omliggende gebied werden door de politie met linten en een groot scherm afgezet.

Het meisje kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis van een feestje in het Gelderse dorp Oene. Ze was daar rond 04.00 uur op een elektrische fiets vertrokken. In de buurt van de Deventerweg en de Vloeddijk werd ze voor het laatst gezien.

Zoektocht

Zaterdagmiddag verscheen ze niet op haar werk. Via Burgernet werd een bericht met haar signalement verspreid en een groep vrienden en bekenden begon aan een zoektocht. Ook de politie hield een zoektocht en zette daarbij onder meer een helikopter en een boot in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Misdrijf bij meisje (18) uit Epe wordt uitgesloten
Sluiten