Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 2 jul 2019 / 06:59 uur

Man gooit ruit politiebureau in uit wraak

Een 21-jarige man uit Sliedrecht is aangehouden omdat hij een ruit van het politiebureau had ingegooid. In een verklaring heeft hij laten optekenen dat hij de steen gegooid had bij wijze van wraakactie.

Volgens het Algemeen Dagblad kwamen de agenten er na een surveillance achter dat een van hun ruiten aan diggelen lag als het gevolg van een steenworp. Na een achtervolging wisten ze de dader te achterhalen.

Agressiemelding

Al snel bleek dat ze de dader eerder die avond al waren tegengekomen, omdat ze bij hem op bezoek waren geweest naar aanleiding van een agressiemelding. Dat vond de 21-jarige man op zijn zachtst gezegd niet leuk. Dus besloot hij andersom ook eens een bezoekje te brengen.

„De verdachte zei tegen de agenten die hem na de vernieling aanhielden: ‘Omdat jullie in mijn huis zijn geweest, heb ik jullie huisje vernield’’, aldus de verklaring van de operationeel wijkagent in Sliedrecht, Frank Ruitenberg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man gooit ruit politiebureau in uit wraak
Sluiten