Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 3 jul 2019 / 12:20 uur

J-a-n Versteegh gaat Lingo presenteren

De nieuwe presentator van Lingo is bekendgemaakt: Jan Versteegh, die onlangs van BNNVARA naar Talpa overstapte, zal de presentatie op zich nemen. De populaire spelshow is vanaf 26 augustus te zien op SBS6, maakte de zender woensdag bekend. Ook werd onthuld dat voice-over en jurylid JP terugkeert in de vernieuwde versie.

Spelletjesfanaat

Versteegh kan niet wachten om aan zijn nieuwe klus te beginnen: „Tijdens de screentests merkte ik dat ik vanzelf mee stond te spelen. Ik kijk als spelletjesfanaat dus enorm uit naar de opnames van Lingo“, aldus de presentator.

Vorige maand werd bekend dat Lingo een comeback maakt bij SBS. Tot september 2014 was het woordspelletje 25 jaar lang te zien bij de NPO. Eerder presenteerden Robert ten Brink, François Boulangé en Nance Coolen het programma, voordat Lucille Werner het stokje overnam.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
J-a-n Versteegh gaat Lingo presenteren
Sluiten