Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Nieuws 31 jul 2019 / 14:23 uur

Bloemendief actief op kerkhof Den Helder

De politie in Den Helder is op zoek naar een man die de afgelopen tijd meerdere keren bloemen heeft gestolen van een begraafplaats. De man sloeg in mei en juli toe op de rooms-katholieke begraafplaats aan de Jan Verfailleweg.

Twee tassen vol

De man verliet op 6 mei met twee volle tassen de begraafplaats. Hij liep hierbij over meerdere graven heen. Op 11 juli deed de verdachte dit weer. Ook dit keer verliet hij de begraafplaats met twee volle tassen met bloemen, om een paar minuten later terug te komen om dit nog een keer te doen. Op 22 juli liep de man opnieuw zoekend over de begraafplaats, maar dit keer werd geen diefstal waargenomen, aldus de politie.

De Helderse politie heeft foto’s van de man op Facebook geplaatst. Mensen die de man herkennen of hem over de begraafplaats zien lopen, wordt verzocht de politie te bellen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Bloemendief actief op kerkhof Den Helder
Sluiten