Metro
Metro Nieuws 24 jul 2019 / 09:39 uur

Binnenkort opent een Instagram-paradijs

Ben je door de voorraad foto’s voor op je Instagram-account heen en kan je wel wat nieuw materiaal gebruiken? Ga dan binnenkort eens langs WONDR. Een artistieke speeltuin van 1200m² groot, gecreëerd in samenwerking met een team van jonge Nederlandse kunstenaars. In WONDR vind je 15 fotogenieke ruimtes, waar je helemaal los kunt gaan op alles wat je tegenkomt.

https://www.instagram.com/p/BzzhFkxIWox/

De buitenwereld vergeten

WONDR is een plek waar je de buitenwereld even kunt vergeten en offline, interactie op kunt zoeken met andere mensen. In iedere ruimte zijn speciale camera’s geplaatst die foto’s van bezoekers maken, zodat je volledig kunt genieten van de verschillende ervaringen. Na de experience ontvang je de foto’s per mail.

Zo duik je als bezoeker in een roze bad vol met duizenden marshmallows, ontdek je een tropische jungle van kleurrijke bomen, klim je in driedimensionale schilderijen en feest je onder honderden discoballen. Na de experience heb je de mogelijkheid om nog wat Instagrammable snacks te kopen in het WONDR Café.

Binnenkort opent een Instagramparadijs!
Binnenkort opent er een Instagramparadijs! / WONDR

‘Een plek waar de zon altijd schijnt’

Sarah Mendes, initiatiefnemer: „Ik kom oorspronkelijk uit Brazilië en merkte dat ik in de wintermaanden in Nederland de zon en de kleur miste in het dagelijks leven. Daarom wil ik in deze koude en grijze periode Nederlanders een plek bieden waar de zon altijd schijnt en waar zij ondergedompeld kunnen worden in een bad vol kleur en verwondering.”

WONDR is open van 18 september 2019 t/m 18 maart 2020. WONDR is te vinden op Meeuwenlaan 88 in Amsterdam-Noord en is 7 dagen per week geopend, van 11.00 uur tot 19.00 uur. Een ticket voor de experience kost 24,50 euro. 

Reageer op artikel:
Binnenkort opent een Instagram-paradijs
Sluiten