Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 1 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Zet je beste nep-orgasme neer in dit restaurant

Fans van de film When Harry met Sally kunnen op 12 juli terecht in de New Yorkse Katz’s Delicatessen. Daar kun je Meg Ryans legendarische orgasmescène naspelen. Het restaurant organiseert namelijk een wedstrijd om te zien wie de beste imitatie neerzet.

„I’ll have what she’s having.” Het is de gevatte one-liner die volgt op Meg Ryans orgasmescène in de film. In de befaamde scène doet Ryans personage Sally alsof ze een orgasme krijgt om Harry, vertolkt door Billy Crystal, voor schut te zetten.

Katz’s Delicatessen, het restaurant waar de scène oorspronkelijk werd gefilmd, wil nu zijn klanten de kans geven om zelf in de huid te kruipen van Sally. Ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van de romcom, nodigt de New Yorkse tent fans uit om de scène na te spelen aan dezelfde tafel waar hij destijds werd opgenomen. Dat kunnen ze doen op 12 juli, de dag waarop de film in 1989 in de bioscopen verscheen.

Zet je beste neporgasme neer

Iedereen is welkom om het beste neporgasme neer te zetten. Voor mensen die de dag liever niet al kreunend doorbrengen, organiseert Katz’s Deli ook nog gewoon een verjaardagsevenement waarbij je de film kan herbekijken in een lokale bioscoop.

Still celebrating 30 years since @robreiner made the New York City classic When Harry Met Sally. This is quite possibly…

Gepostet von Katz's Delicatessen am Mittwoch, 22. Mai 2019

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zet je beste nep-orgasme neer in dit restaurant
Sluiten