Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 4 jun 2019 / 12:08 uur

Zeker vier doden door schietpartij in Australië

In het Noord-Australische Darwin heeft een 45-jarige man volgens de politie zeker vier mensen doodgeschoten en tal van anderen verwond. Volgens lokale media ging de man naar een motel en schoot hij, met een geweer met afgezaagde loop, in verschillende kamers. Ooggetuigen hoorden hem „Alex" roepen, dus hij was kennelijk naar iemand op zoek.

Net uit de gevangenis

De dader vluchtte in een pick-up, maar werd een uur later door de politie overmeesterd en gearresteerd. Hij zou recent uit de gevangenis zijn vrijgelaten. Sommige media brengen de man in verband met nog twee misdrijven die op andere plekken in de stad werden gepleegd. Daarbij zou een man door het hoofd zijn geschoten en weer op een andere plaats een man zijn doodgestoken.

Darwin ligt in net uiterste noorden van het land aan de Timorzee en is de hoofdstad van de deelstaat Northern Territory.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Zeker vier doden door schietpartij in Australië
Sluiten