Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 28 jun 2019 / 08:29 uur

Wat doet Poetin met het kapsel van Van Gaal?

Lachende voetbalmascottes tijdens een minuut stilte, Emmanuel Macron met het haar van Dick Advocaat of Gérard Pique met een maliënkolder aan. Diverse twitter-accounts zijn helemaal gewijd aan rare randzaken van het voetbal en dat zorgt voor veel hilariteit op het sociale medium. Metro doet een greep uit de leukste.

Politieke trainer

Er zijn wat photoshopkwaliteiten voor nodig, maar dan is het ook genieten. Politici krijgen het kapsel aangemeten van internationale trainers. Dus altijd al willen weten hoe Vladimir Poetin eruit ziet met de haarstijl van Louis van Gaal? Je hoeft het je niet langer af te vragen.

En zelfs als het om trainers gaat, waarvan je niet direct weet hoe ze eruit zien, kan het resultaat alsnog zeer bevredigend zijn. Wat te denken van deze mash-up van bondskanselier Angela Merkel en de Engelsman Garry Monk.

En soms lijken de kapsels van politici en voetballers dusdanig op elkaar, dat je niet eens weet of het kapsel nou gephotoshopt is of dat het om een onbewerkte foto gaat. Want is dit nu het haar van Donald Trump zelf of van oud-FC Twente-trainer Steve McClaren.

Kledingkeuzes

Aan dit account is geen photoshop te pas gekomen. Foto’s laten de opmerkelijke kledingkeuzes van voetballers zien, terwijl je zou denken dat ze met al dat geld wel wat beters zouden kunnen doen.

Lachende mascottes

Mascottes heb je in alle soorten en maten, maar een ding hebben ze gemeen. Hun gezicht heeft één uitdrukking: vaak een lach. Meestal is dat geen probleem, maar tijdens een minuut stilte voorafgaande aan een wedstrijd kan dat rare plaatjes opleveren.

Contextloos

En voor wie gewoon grappige voetbalmomenten wil zien, die kan terecht op de talrijke Football Out Of Context-accounts.

https://twitter.com/OOCEredivisie/status/1127567332686094338

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat doet Poetin met het kapsel van Van Gaal?
Sluiten