Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 18 jun 2019 / 07:45 uur

Thaibokstrainer doodgeschoten in Amsterdam-Noord

De man die maandagavond is doodgeschoten op de Papaverweg in Amsterdam-Noord is vermoedelijk thaibokstrainer Saban Berk. Hij was decennialang thaibokstrainer. Dat melden AT5 en Het Parool.

Traumahelikopter

De schietpartij vond rond 21.20 uur plaats. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te verlenen. De man werd onder andere gereanimeerd. Ook een arts van het mobiel medisch team werd met een traumahelikopter naar de plek gebracht. De medische hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plekke overleden, meldt de politie.

Saban Berk haalde geregeld de media. Zo klaagde hij in 2014 op stadszender AT5 dat hij steeds werd aangezien voor de beruchte Turks-Duitse vrouwenhandelaar Saban B., met wie hij ook uiterlijk enige gelijkenis vertoonde.

Ook in 2016 verscheen Saban Berk voor de camera van AT5. Hij had er toen genoeg van dat auto’s te hard reden in de straat waar hij werkte. Regelmatig nam Berk toen de spuitbus ter hand in de hoop automobilisten af te remmen door ’30 km’ op de weg te spuiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Thaibokstrainer doodgeschoten in Amsterdam-Noord
Sluiten