Metro
Metro Nieuws 17 jun 2019 / 12:19 uur

Nieuwslezer Jan de Hoop toch nog niet met pensioen

Jan de Hoop gaat voorlopig nog niet met pensioen. In zijn nieuwe vlog laat de nieuwslezer weten dat hij nog tot 18 december 2021 vroeg zal moeten opstaan om het RTL Ontbijtnieuws te presenteren.

In zijn vlog beantwoordt De Hoop kijkersvragen. Op de vraag of hij binnenkort met pensioen gaat geeft hij aan dat hij tot zijn 67e zal blijven doorwerken, tot 2021 dus. Eerder dit jaar liet De Hoop nog optekenen dat hij in december, als hij 65 wordt, zou stoppen met werken.

Langzaam afbouwen

Daar knoopt de nieuwslezer dus twee jaar aan vast. „Ik heb samen met Harm Tasselaar, hoofdredacteur en mijn geliefde baas, afgesproken dat ik nog iets langer het ontbijtnieuws blijf doen. Aan het eind van het jaar teken ik nog voor twee jaar bij. Tot mijn verjaardag 18 december 2021 blijf ik het Ontbijtnieuws doen”, aldus De Hoop.

„Al ga ik dan wel drie dagen in de week werken”, vervolgt hij. „Dus langzaam afbouwen. Dat is leuk voor de mensen die graag naar het Ontbijtnieuws kijken. Misschien minder leuk voor de mensen die al lang genoeg van me hebben, maar dat is wat het is.”

https://twitter.com/JandeHoop/status/1140513644121403392

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwslezer Jan de Hoop toch nog niet met pensioen
Sluiten