Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 19 jun 2019 / 12:18 uur

Na zwangere comateuze vrouw nu ook maden in kliniek

Een speciale zorgkliniek in het Amerikaanse Phoenix is opnieuw in opspraak gekomen, nadat een therapeut maden op een operatiewond aantrof. Eerder al, in januari, beviel een comateuze patiënte opeens van een zoontje. Hierom willen de autoriteiten in Arizona de vergunning van de zorginstelling intrekken.

‘Uitzonderlijk incident’

De op psychiatrische patiënten gerichte zorginstelling Hacienda HealthCare heeft laten weten dat dit een uitzonderlijk incident is en dat de patiënt meteen voor behandeling naar een ziekenhuis is gebracht. Hij is daarna teruggekeerd naar Hacienda, maar bleek last van nog meer maden te hebben. Volgens Hacienda is de patiënt toen weer naar een ziekenhuis gestuurd.

Comapatiënt bevallen van kinda

Op de afdeling waar de therapeut de maden ontdekte, is eind vorig jaar een patiënte die 26 jaar in coma lag, plotseling bevallen van een kind. Een 36-jarige verpleger in dienst van Hacienda HealthCare is gearresteerd en wordt beschuldigd van verkrachting van de patiënte. Hij ontkent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Na zwangere comateuze vrouw nu ook maden in kliniek
Sluiten