Metro
Metro Nieuws 14 jun 2019 / 12:08 uur

Na het weekend zomerse temperaturen en veel zon

Aankomend weekend is het weer vrij rustig en blijven de temperaturen zo rond de 20 graden. Maar na het weekend wordt het flink warmer: op dinsdag en woensdag kan het zelfs 25 graden worden, zomerse dagen dus! Dit meldt Weerplaza.

Warme woensdag

Ook blijft het volgende week een paar dagen vooral droog en is er volop zon. Woensdag wordt naar verwachting de warmste dag van de week. Vanaf donderdag wordt het iets koeler, omdat woensdagavond regen- en onweersbuien het land in trekken.

Dit weekend zijn alleen de nachten wat instabiel, verder verloopt het weekend vrij rustig. In de nacht van vrijdag op zaterdag gaat het waarschijnlijk onweren en regenen, maar zaterdag schijnt de zon overdag volop. Het wordt zo’n 21 graden.

Zondag blijft het op veel plekken droog en wordt het iets koeler dan zaterdag.

Reageer op artikel:
Na het weekend zomerse temperaturen en veel zon
Sluiten