Metro
Metro Nieuws 20 jun 2019 / 13:04 uur

Meisje (15) doodgereden in Heerhugowaard

Een meisje van 15 is woensdagavond in Heerhugowaard om het leven gekomen. Ze zat op de fiets toen ze werd geschept door een auto. Twee automobilisten, waaronder de bestuurder, zijn aangehouden. De politie onderzoekt of het ongeluk werd veroorzaakt door een straatrace.

Hoge snelheid

Het meisje werd iets voor half twaalf aangereden op een lange weg tussen een woonwijk en een industrieterrein. Een Porsche die met hoge snelheid op de weg reed, zou haar hebben geschept. Ze overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Op zoek naar getuigen

De politie heeft onderzoek gedaan. Daaruit blijkt dat er twee automobilisten bij de aanrijding zijn betrokken. Beide heren komen uit Heerhugowaard en zijn aangehouden. Telefoons en rijbewijzen van de 26 en 28 jaar oude mannen zijn in beslag genomen. De politie roept getuigen van het ongeluk op om zich te melden.

Reageer op artikel:
Meisje (15) doodgereden in Heerhugowaard
Sluiten