Jelmer Visser
Jelmer Visser Nieuws 10 jun 2019 / 22:00 uur

Man prankt echtgenote met ‘uniek zomerkapsel’ kat

Even voorstellen; dit is Oliver. Oliver is een langharige zwarte Maine Coon-kater uit de Verenigde Staten en moest van de week naar de trimsalon om helemaal klaar te zijn voor de zomer.

De man des huizes was bezwaard met deze taak en hij besloot het een keer helemaal anders te doen. Kort en pittig! En dit resulteerde in nogal wat drama bij thuiskomst en een hoop gelach op sociale media.

Poets met de poes

De kortpittige punkerscoupe van het poezenbeest kon absoluut niet rekenen op de goedkeuring van zijn bazin. „Ik ga je vader vermoorden! Hij heeft Oliver bij de trimsalon langsgebracht en nu ziet hij er zo uit,” stuurde zij naar haar dochter Caitlin nadat ze haar troetelkater thuis aantrof.

Het begeleidend schrijven laat eveneens weinig ruimte voor nuance. „Oliver ziet er afzichtelijk uit en ik kan niet eens normaal naar hem kijken," zo schrijft ze naar haar dochter. In het bericht laat ze verder weten dat de knipbeurt al twee maanden op de agenda stond en dat haar man moet vrezen voor zijn leven.

Slinky Cat

Op internet werd een stuk positiever gereageerd op de nieuwe look, de beelden gingen de hele wereld rond en zijn al bijna 400.000 keer geliket. Oliver zelf lijkt er overigens niet heel erg mee te zitten, hij doet gewoon wat een huiskat altijd doet. Zichzelf wassen, veel slapen, uit het raam turen en fotogeniek zijn.

Toch moet hij wel aan de bak nu, Caitlin maakte een Instagram-account voor hem aan waar zijn beslommeringen op de voet gevolgd kunnen worden.

Over een paar maanden zal zijn vacht weer helemaal de oude zijn, mooi op tijd voor de winter. Vermoedelijk zal de vader die wel van een geintje houdt niet nog een keer met Oliver naar de trimsalon mogen. Het is niet bekend of hij de afgelopen dagen op de bank moest slapen.

https://www.instagram.com/p/Byi2YXTHnL6/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Man prankt echtgenote met ‘uniek zomerkapsel’ kat
Sluiten