Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 26 jun 2019 / 14:27 uur

Man met wolfsmasker verkracht 11-jarig meisje

Een erg schokkend incident vond dinsdagmiddag plaats in het Duitse München: een man met een wolfsmasker op verkrachtte daar een 11-jarig meisje. De politie in de Duitse stad is op zoek naar de man. De verkrachting gebeurde op klaarlichte dag.

Gevlucht

De man greep het kind beet en sleurde haar de bosjes is. Daar rukte hij de kleren van haar lijf en misbruikte haar. Na de verkrachting is de man gevlucht. Het meisje vertelde haar moeder wat er was gebeurd en die alarmeerde de politie.

De politie twijfelt niet aan het verhaal van het meisje. Dat komt mede door twee ooggetuigen die zich later bij de politie meldden. Zij hadden deels gezien wat er gebeurde maar niet de verkrachting. De politie spreekt van een „zeldzame maar zeer ernstige daad".

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man met wolfsmasker verkracht 11-jarig meisje
Sluiten