Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 2 jun 2019 / 12:05 uur

Jonge vandalen zetten Goes op zijn kop

Twee jongens uit Goes van 16 en 17 jaar hebben vannacht de Zeeuwse stad Goes op zijn kop gezet met een reeks vandalisme-incidenten. Ze zijn aangehouden omdat ze rondreden op een gestolen scootmobiel. Een agent die op weg was naar zijn werk zag het duo op het voertuig rijden.

Naast het stelen van de scootmobiel worden de twee tieners in verband gebracht met een poging tot het stelen van een heftruck uit een loods in de omgeving. Uit het politieonderzoek blijkt dat de jongens met de heftruck op het terrein rondreden.

Meerdere incidenten

Maar de politie denkt dat het duo nog veel meer op z’n kerfstok heeft. In de Zeeuwse plaats waren er afgelopen nacht allerlei incidenten en de politie denkt dat de twee daarmee te maken hebben.

Zo waren er auto’s beklad met gestolen verf en is uit een schuurtje een hond gestolen die later in een geparkeerde auto werd teruggevonden. Daar lag ook een gestolen kindercrossfiets. In diezelfde straat was uit een schuurtje snoep en ijs meegenomen.

Kliko’s

Even verderop zijn meer auto’s beklad met verf, net als meerdere schuttingen. En in de buurt werden kliko’s in brand gestoken. Daar werd ook nog een gestolen fiets gevonden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jonge vandalen zetten Goes op zijn kop
Sluiten