Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 jun 2019 / 10:09 uur

Inbreker is politieagenten nacht lang te slim af

Een 46-jarige inbreker moet wel of vliegensvlug of superslim zijn geweest. Hij wist namelijk in de nacht van vrijdag op zaterdag vanuit Amersfoort tot aan Amsterdam uit handen van de politie te blijven.

De boef werd op heterdaad betrapt bij een woninginbraak in Amersfoort Vathorst op de Hanzeboulevard, waarna hij er met een auto vandoor ging richting zijn stad, Amsterdam. Hierbij negeerde hij een stopteken van agenten en reed via de A1, A27 en A2 naar Amsterdam, terwijl diverse politieauto’s hem op de hielden zaten.

Tegen paal gebotst

Na een lange achtervolging werd de man in Amsterdam tóch aangehouden, nadat hij op de President Kennedylaan tegen een paal was gebotst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inbreker is politieagenten nacht lang te slim af
Sluiten