Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 30 jun 2019 / 17:29 uur

Honderden jongeren bedreigen gezin in zwembad

Dat de hoge temperaturen ook de gemoederen verhitten, bleek zaterdagavond in een zwembad in Düsseldorf. Een gezin werd, in een zwembad, door honderden jongeren belaagd en bedreigd. De discussie werd zo heftig, dat het gezin door onder politiebegeleiding afgevoerd werd.

Overlastgevend

Een aantal jongeren gedroegen zich al enige tijd overlastgevend en waren erg luidruchtig. Wanneer een van de jongens het gezin dreigde fysiek lastig te vallen, duwde de vader van het gezin hem weg. Alle jongeren keerden zich daarop specifiek tegen dit ene gezin.

Honderden jongeren

Tijdens de steeds feller wordende discussie over en weer groeide de groep jongeren ‘uit solidariteit’ uit tot enkele honderden. Een van de badmeesters besloot daarop de politie te waarschuwen. Omdat de groep zich steeds agressiever ging gedragen, werden er tientallen eenheden extra opgeroepen.

Het gezin werd onder politiebegeleiding afgevoerd. De jongeren werden naar huis gestuurd, maar er zijn geen arrestaties verricht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Honderden jongeren bedreigen gezin in zwembad
Sluiten