Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 9 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Emotioneel bericht van André: ‘Papa houdt van jou’

André Hazes heeft zondag zijn liefde voor zijn zoontje in een bijzonder bericht omschreven op Instagram. De 25-jarige zanger vertelt over dat het hem veel doet dat hij zo veel weg is, en daardoor minder meekrijgt van de eerste jaren van het leven van zijn zoon.

Hij begint zijn bericht: „Hij zal af en toe toch wel eens denken. Wat is papa afwezig, waarom moet papa weer weg of als hij samen met mama ergens heengaat, waarom gaat papa niet mee?"

‘Dat het allemaal voor hem is’

Hij vervolgt: „Ik hoop gewoon echt dat hij later zou beseffen dat ik zo veel werk, en zo veel weg ben, dat dat juist voor hem was. Dat ik hem trots heb gemaakt wat zijn vader heeft bereikt. Dat als hij op school loopt, ik hem ophaal, hij het stoer vind dat ik zijn vader ben. Dat ik hem een leven geef waar hij blij mee is, ik hem kan geven wat zijn hartje begeert. Al betekent dat dat ik de eerste jaren toch wat dingen heb moeten missen."

https://www.instagram.com/p/ByfGa_YgWPk/

Hazes is ontzettend dankbaar dat zijn vriendin Monique er zo veel voor zijn zoon is. „Wat hij mist van mij, krijgt hij dubbel van zijn moeder, dat is een geruststelling. Maar je moet weten kleine vriend, jij bent het mooiste en beste wat papa ooit gemaakt heeft. Jij bent mijn grootste hit", omschrijft hij zijn gevoelens.

Hazes sluit zijn bericht af met een liefdevolle boodschap: „Papa houdt van jou. Met alles wat hij nog in zijn lichaam heeft waar je mee van kan houden. Jij bent De Grootste!"

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.