Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 17 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit kost een dagkaart voor GP in Zandvoort in 2020

De prijzen voor een dagkaart voor de Nederlandse Grand Prix van 2020 zijn bekend. De goedkoopste dagkaart voor de race is 140 euro voor een volwassene. Dat maakte de organisatie maandag bekend.

Overige prijzen

De prijzen voor een reguliere dagkaart voor de racedag beginnen vanaf 140 euro. Weekendkaarten zijn beschikbaar vanaf 170 euro en een passe-partout voor vrijdag, zaterdag en zondag, is vanaf 185 euro te krijgen.

Voor plaatsen op de tribune gelden weer andere prijzen. Tribunekaarten voor alleen de racedag beginnen op 185 euro (Brons II) en lopen op tot 448 euro (Main Straight). Voor 240 euro heb je een zitplaats voor zaterdag én zondag en voor 260 euro voor het gehele raceweekend een plek op een tribune (Brons II). Voor kinderen en mindervaliden gelden aparte tarieven.

Registratie beëindigd

De precieze data van de GP in Zandvoort worden in een later stadium onthuld, waarschijnlijk is dat in mei 2020.

Wil je erbij zijn, maar heb je je nog nergens aangemeld? Dan heb je helaas misgegrepen. Om aanspraak te maken op kaarten, moest je jezelf registreren op de website van de GP. De registratieperiode hiervan eindigde gisteren.

Tussen 25 en 9 juli kunnen de geregistreerden maximaal 6 tickets aanvragen. Ongeveer een maand later worden de kaarten vervolgens toegewezen. Waarschijnlijk wordt er geloot, omdat er meer vraag dan aanbod is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.