Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 1 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Dat is schrikken: vrouw vindt alligator in keuken

Een vrouw in de Amerikaanse staat Florida deed vrijdag een heel aparte ontdekking: toen zij ‘s nachts naar de wc ging stond ze opeens oog in oog met een alligator, in haar keuken. En het was niet zo’n kleintje ook: het beest was zo’n drie meter lang. Gelukkig had een krantenbezorgster de politie al gewaarschuwd, die met tien man sterk uitrukte om de alligator te vangen.

Wijn

Zoals te zien is in de tweet van de Clearwater Police Department leverde de situatie bijzondere beelden op. De politie maakt nog duidelijk dat de rode vloeistof wijn is, geen bloed. De alligator verzette zich namelijk nogal, waarbij het beest enkele flessen wijn omstootte.

De vrouw werd wakker omdat ze een enorme klap hoorde, waarvan ze dacht dat het door haar nieuwe airco kwam. Het ding zou vast naar beneden gevallen zijn. Toen ze echter op onderzoek uitging zag ze dat het lawaai afkomstig was van de alligator, die zich door het keukenraam een weg naar binnen had gebaand.

Opgesloten

De vrouw had zich in haar slaapkamer opgesloten, terwijl de politie bezig was met het vangen van het dier. Ter afleiding deed ze wat spelletjes op haar computer, meldt de Tampa Bay Times.

Uiteindelijk wisten de agenten het beest veilig naar buiten te krijgen en raakte niemand gewond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.