Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 30 jun 2019 / 19:38 uur

Conducteur mishandeld in trein

In de trein tussen Zutphen en Dieren is zondagavond een conducteur van de Nederlandse Spoorwegen mishandeld. De verdachte is aangehouden bij station Dieren. De conducteur is bij dat station nagekeken door ambulancemedewerkers en gaat aangifte doen bij de politie, meldt een woordvoerster van de Nederlandse Spoorwegen.

Dronken reiziger

Een treinreiziger riep de hulp van de conducteur in omdat een medereiziger die dronken leek in het treinstel met bier gooide. Toen de conducteur die man daar op aansprak, werd hij agressief en kreeg de conducteur klappen.

De conducteur werd meerdere keren getrapt en geslagen. Zo zat hij onder de blauwe plekken en had hij een bebloed gezicht. De NS-medewerker is ter plaatse behandeld door ambulancepersoneel. Naar omstandigheden gaat het goed met de conducteur, aldus de NS.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Conducteur mishandeld in trein
Sluiten