Metro
Metro Nieuws 14 jun 2019 / 12:54 uur

Chauffeur regiotaxi ontslagen na viral video

Een chauffeur van een regiotaxi, die een mevrouw die slecht ter been was moest ophalen, heeft haar niet goed behandeld. Dat vond zijn werkgever ook, want de man is ontslagen.

Hij moest de vrouw ophalen, maar het ging de chauffeur niet snel genoeg. De vrouw had net haar been gebroken en kon daardoor niet sneller naar de taxi lopen. Een omstander filmde de scheldpartij van de chauffeur en plaatste de video op Facebook.

Gepostet von Inge de Beer am Donnerstag, 13. Juni 2019

Daar volgden al snel veel boze reacties. Tussen de reacties zat echter ook die van het bedrijf waar de man voor werkte. Zij laten weten in contact te zijn met de vrouw en haar familie, excuses te hebben aangeboden en de man te hebben ontslagen.

Reageer op artikel:
Chauffeur regiotaxi ontslagen na viral video
Sluiten