Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 26 mei 2019 / 10:54 uur

Vermiste trucker zat vast in Poolse cel

De sinds 21 mei vermiste vrachtwagenchauffeur Rob Wijhers uit Limburg heeft vermoedelijk een nacht vast gezeten in een Poolse cel. Volgens de politie had hij te diep in het glaasje gekeken en moest hij zijn roes uitslapen in de cel. Na een nacht werd hij weer vrijgelaten, maar sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Persoonlijke spullen

De 52-jarige trucker was in Polen voor zijn werk. Op 21 mei had zijn dochter voor het laatst contact met hem. Hij bevond zich toen in Slubice, vlak over de Duitse grens bij Franfurt an der Oder. De vrachtauto van Wijhers werd daar gevonden met zijn persoonlijke spullen er nog in, waaronder zijn telefoon.

De politie vermoedt dat Wijers de nacht van 20 op 21 mei in een Poolse cel heeft doorgebracht omdat hij te veel had gedronken, maar na die nacht weer is vrijgelaten. Op de website van de politie staat een foto en een omschrijving van Wijhers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vermiste trucker zat vast in Poolse cel
Sluiten