Metro
Metro Nieuws 30 mei 2019 / 08:36 uur

Update Google Maps: flitspalen en snelheidsmeters

Grote kans dat er tijdens een autorit Google Maps aanstaat, zodat je niet verdwaalt. Indien je deze navigatie-app vaak gebruikt, hebben we goed nieuws voor je! Google heeft de functies flink verbeterd. De navigatie-app laat voortaan zien hoe hard je op een weg mag rijden én er worden flitspalen op de route getoond. Winning!

Veertig landen, waaronder NL

De nieuwe functie is beschikbaar gesteld in veertig landen, waaronder ook Nederland. De uitrol van de nieuwe opties is twee weken geleden gestart, waardoor gebruikers geleidelijk toegang krijgen. Zie je de snelheidslimieten nog niet in Google Maps, dan moet je dus nog heel even geduld hebben.

Dat we nog niet eerder van deze update wisten, komt omdat Google de app-update niet heeft aangekondigd, bevestigt Google tegenover TechCrunch

Snelheidslimiet en flitspalen

Het snelheidslimiet wordt linksonder in de app aangegeven. Indien je een flitspaal passeert, wordt deze middels icoontjes op de route getoond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Update Google Maps: flitspalen en snelheidsmeters
Sluiten