Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 31 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Uitverkoop bij Blokker ontaardt in ruzie

Bij de Blokker in Gouda is tijdens de uitverkoop een chaotische situatie ontstaan. De politie moest met meerdere eenheden naar het pand aan de Antwerpseweg omdat bezoekers ruzie kregen met elkaar en met Blokker-medewerkers.

Uitverkocht

Volgens een woordvoerster van de politie belde Blokker rond 10.00 uur de politie. De sfeer ter plekke was grimmig vanwege de grote toeloop en omdat dingen uitverkocht waren. Er stonden op dat moment vijfhonderd mensen binnen en nog eens ongeveer vierhonderd buiten te wachten.

Ook werd het vanaf de snelweg A12 steeds drukker op de weg naar het gebouw toe. De politie heeft de boel gesust en geholpen het verkeer in goede banen te leiden. De uitverkoop is voor de rest van de dag stilgelegd. De winkel houdt de deuren gesloten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Uitverkoop bij Blokker ontaardt in ruzie
Sluiten