Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 28 mei 2019 / 09:11 uur

Twee mannen aangehouden vanwege ‘dodelijk’ drugslab

De politie heeft dinsdagochtend een 22-jarige en 35-jarige man aangehouden omdat ze mogelijk betrokken zijn bij een drugslab in het Belgische Hechtel-Eksel. Drie mannen hebben giftige dampen ingeademd, waarna ze op 29 januari dood werden aangetroffen in het lab. De aangehouden mannen komen uit Eindhoven en omgeving.

De drie slachtoffers (22, 23 en 25 jaar) komen uit Eindhoven en Valkenswaard. Volgens de politie is een criminele organisatie die opereert vanuit Noord-Brabant verantwoordelijk is voor het drugslab in België. De mannen werden gevonden na een tip vanuit Eindhoven (30 kilometer noordelijker)

Opsporing Verzocht

De zaak is dinsdagavond te zien in het landelijke tv-programma Opsporing Verzocht. Ook het regionale tv-programma Bureau Brabant heeft er maandagavond aandacht aan besteed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee mannen aangehouden vanwege ‘dodelijk’ drugslab
Sluiten