Metro
Metro Nieuws 16 mei 2019 / 08:55 uur

Trendy designer Mickey Mouse-oortjes voor jubileum

Mickey Mouse is jarig geweest en dat moet gevierd worden, vindt Disney althans. De bekende muis werd op 18 november 90 jaar en ter ere van dat jubileum brengt Disney een nieuwe collectie typische Mickey Mouse-oortjes uit. En dan ook niet zomaar een collectie, hij is namelijk designer.

Niemand minder dan Heidi Klum heeft bijvoorbeeld meegewerkt aan de collectie. Ook modeontwerpster Vera Wang en Victoria Secret-model Karlie Kloss waren van de partij. Samen met vijftien anderen en onder leiding van Disney hebben ze zich laten inspireren door de figuurtjes en attracties van het productiehuis. Elk seizoen worden nieuwe designs bekendgemaakt, tot en met de zomer van 2020.

Glitter en glamour

En hoe die designer Mickey Mouse-oren eruit moeten zien? Heidi Klum heeft alvast haar ontwerp gedeeld op haar Instagram.

„De bekendste oortjes ter wereld versieren, was een droom die werkelijkheid is geworden”, laat Klum weten. „Aan alle Mickey en Minnie-fans, ik hoop dat jullie ze net zo graag zullen dragen als ik.” Klum liet zich inspireren door glitter en glamour en ontwierp oogverblindende oortjes die schitteren als een diadeem.

Vera Wang pakte het wat soberder aan en ging voor zwart.

De eerste lijn van de collectie Disney Parks Designer Collection is vanaf 24 mei verkrijgbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trendy designer Mickey Mouse-oortjes voor jubileum
Sluiten