Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 17 mei 2019 / 07:25 uur

Ruim 3 miljoen kijkers voor Duncan Laurence

Meer dan 3 miljoen Nederlanders keken gisteravond naar hoe Duncan Laurence schitterde op het podium in Tel Aviv. De Nederlandse zanger plaatste zich in de finale van het Eurovisiesongfestival in Israël.

Daverend applaus

Het Eurovisiesongfestival was donderdagavond het best bekeken programma op televisie. Rond 22:15 uur zong Laurence zijn eigen geschreven nummer Arcade. Hij kwam als zestiende halvefinalist het podium op. Na afloop van zijn optreden kon hij rekenen op een daverend applaus vanuit het publiek.

Tekst loopt door onder video.

Duncan Laurence staat zaterdag in de finale van het Eurovisiesongfestival.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ruim 3 miljoen kijkers voor Duncan Laurence
Sluiten