Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 3 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Prins Harry annuleert deel trip naar Nederland

Prins Harry heeft een deel van zijn trip naar Nederland geannuleerd. Dat meldt de Britse krant The Telegraph. Het Britse Koningshuis zegt dat het bezoek van prins Harry niet doorgaat wegens ‘logistieke redenen’.

Het was de bedoeling dat de prins op 8 mei naar Amsterdam zou komen en op 9 mei in Den Haag zou verblijven. Het bezoek aan Amsterdam is volgens de Britse krant afgeblazen. De prins zou daar bij een officiële gelegenheid zijn, maar welke is niet bekend. Een woordvoerster van de Britse ambassade kan niet bevestigen dat prins Harry zijn komst naar Amsterdam heeft geschrapt.

Wel komt de prins zoals de gepland op 9 mei naar Den Haag vanwege de Invictus Games, een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. „Wij hebben geen afmelding van prins Harry voor de Invictus Games gehad, dus we gaan ervan uit dat hij komt", zegt een woordvoerder van de Invictus Games.

Bevallen

Prins Harry en Megan Markle verwachten momenteel hun eerste kind. Markle kan naar verluid ieder moment bevallen. Markle was in de lente uitgerekend, maar een exacte datum is nooit genoemd. In Groot-Brittannië gaat het gerucht dat de baby al geboren zou zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.