Metro
Metro Nieuws 16 mei 2019 / 15:19 uur

Oeps! Serveerster schenkt per ongeluk peperdure wijn

Stel je voor: je zit in een restaurant en krijgt door een foutje van het personeel een peperdure wijn ingeschonken. Het overkwam gasten in een restaurant in Manchester. In plaats van de fles van ‘slechts’ 260 pond die ze besteld hadden, kregen ze een fles van de ‘legendarische’ Château le Pin Pomerol ter waarde van zo’n 4500 pond (ruim 5100 euro!) voor hun neus. Dat meldt de BBC.

Nog eentje

De gasten hadden kennelijk niet door dat een van de medewerkers een per ongeluk een peperdure wijn had ingeschonken want ze wilde er zelfs nog een bestellen. Volgens de eigenaar van het restaurant hebben ze in elk geval genoten van de dure vergissing.

De medewerkster die de megadure fles per ongeluk serveerde, hoeft niet te vrezen voor haar baan. „Ik ga haar plagen met dit voorval zodra ze niet meer zo verlamd is van schrik", zegt eigenaar Will Beckett.

Foto

Het restaurant zette een foto van de twee flessen op Twitter met het bijschrift: ‘Ze lijken best op elkaar, oke?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps! Serveerster schenkt per ongeluk peperdure wijn
Sluiten